memaribartar memaribartar .

memaribartar

اصول طراحي روف گاردن

شهرسازي فشرده و متراكم امروزي، بسياري از فضاها و المان‌هاي زندگي گذشته را حذف كرده است. فضاي سبز، باغ، باغچه و حياط، از جمله اين فضاها به‌شمار مي‌روند كه در اكثر آپارتمان‌هاي امروزي جايي براي آن‌ها باقي نمانده است. در چنين زماني طراحان براي جبران نياز افراد به فضاهاي باز، به طراحي روف گاردن روي آورده‌اند.

بام سبز يا روف گاردن، در واقع نوعي باغ است كه روي بام آپارتمان‌ها و منازل قرار مي‌گيرد. اما از آن‌جايي كه وزن بام سبز يا ريشه گياهان و درخت‌هاي آن ممكن است براي استحكام ساختمان خطر آفرين باشد، بايد اصول طراحي روف گاردن را رعايت كرد. تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد تا اين اصول را بيشتر بشناسيد.

روف گاردن چيست؟ 

همان‌طور كه گفتيم روف گاردن نبود حياط و باغ منازل قديمي را در آپارتمان‌ها و منازل كوچك امروزي جبران مي‌كند. اين فضا نقش‌هاي متعددي براي ساختمان و اهالي آن ايفا مي‌كند از جمله شادابي و زيبايي، توليد اكسيژن، توليد هواي تميز و فراهم كردن فضايي كه افراد بتوانند در آن كنار يكديگر باشند.

برخلاف تصور مردم، قدمت طراحي روف گاردن براي عصر جديد نيست و ريشه در گذشته دارد. اولين سازندگان آن‌ها مردم بين النهرين باستان بودند كه درختان و درختچه‌هايي را در بالاي زيگورات‌ها پرورش مي‌دادند. اما شروع پيدايش انواع مدرن بام سبز به دهه 1970 ميلادي در اروپا برمي‌گردد.

در اين زمان معماران و طراحان با طراحي فضاي سبز بر بام خانه و ساختمان‌هاي تجاري، تازگي آب و هوا را براي ساكنان و كاربران ساختمان‌ها فراهم مي‌كردند. امروزه نيز طراحان به‌ دليل كمبود فضاي سبز، تمايل بيشتري براي استفاده از روف گاردن از خود نشان مي‌دهند.

برخلاف بام سبزهاي اوليه كه تنها تعدادي گلدان و درختچه را در خود جاي مي‌دادند، بام‌هاي سبز امروزي اجزاي متعددي دارند. گياهان سبز و زنده، لوازم نورپردازي، آلاچيق و انواع ميز و صندلي فضاي باز از جمله مهم‌ترين آن‌ها هستند... .


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ دى ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۲۹:۴۱ توسط:سارا زماني موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :